Telefon: 0730 41 00 00 office@evidenta-deseurilor.ro

SC Ecocycle Management SRL Energeticienilor, nr. 13-15, Et. 1, Sector 3, Bucuresti

Despre noi

Intrarea Romaniei In Uniunea Europeana a adus modificari legislative si structurale in mai multe domenii de activitate. Economia romaneasca a trebuit sa se adapteze normelor comunitare si asa s-au deschis noi oportunitati de afaceri pentru investitorii autohtoni. Ecocycle Management s-a infiintat la inceputul anului 2011 cu dorinta de a performa intr-un domeniu de activitate nou dar cu potential enorm de dezvoltare: reciclarea deseurilor rezultate atat din activitatile casnice cat si din cele industriale.
Filozofia societatii noastre este sa aduca in aceasta lume aparte si totodata o lume a viitorului , „lumea deseurilor reciclabile”, profesionalismul de care aveau nevoie atat persoanele fizice cat si persoanele juridice care genereaza deseuri.
Am inceput cu o masina specializata si un punct de colectare iar apoi de-a lungul timpului prin promptitudinea cu care am raspuns solicitarilor, prin profesionalismul de care angajatii cat si conducerea companiei au dat dovada si prin dotarile necesare desfasurarii activitatii, am reusit sa atragem langa noi parteneri alaturi de care am reusit sa aducem cat de cat o „normalitate”si o dezvoltare continua a afacerii.
Ne mandrim sa ne asociem numele cu parteneri cum ar fi: Romania Libera, Ziua,Cronica Romana, Gardianul, Restaurantele La Mama, Mc Monnis, Amway, Ministerul Invatamantului , Adevarul, Impact, DHL, Atlassib,Babel Comunication, Carpatica, Girasol, Fabrica de cutii, Comrad Events si multi altii.
Profesionalismul nostru a fost rasplatit in anul 2013 cu premiul national destinat Colectorilor de deseuri reciclabile la Gala premiilor pentru un Mediu Curat.
Infuzia de capital si experienta acumulata in timp a dus la alt nivel activitatea societatii si modul de abordare a pietei deseurilor, partenerii nostri beneficiind de o gama cat mai larga de servicii specializate. In acest moment societatea colecteaza in 3 puncte si a investit o suma substantiala in instalatii si utilaje specializate cum ar fi: o flota de camioane de diferite capacitati , prese de balotat, linii de sortare, motostivuitoare, toate acestea fiind completate de o echipa de profesionisti in domeniul colectarii, selectarii si reciclarii deseurilor .
Suntem autorizati de Ministerul Mediului , avand licenta pentru a colecta , selecta si recicla absolut toate tipurile de deseuri reciclabile nepericuloase si amintim aici fier, aluminiu, PET, hartie, carton, sticla, alama, cupru, deseuri electrice si electronice.
Continua dezvoltare a activitatii si a portofoliului de clienti precum si nevoia de a veni in intampinarea nevoilor acestora ne-a determinat ca incepand cu anul 2014 sa acordam o atentie deosebita unui domeniu nou : managementul deseurilor.
Pentru aceasta am scolarizat si instruit o parte din managementul societatii , am angajat personal special destinat acestei noi activitatii si am creat un sistem simplu si eficient pus la dispozitia partenerilor nostri.
Avand in vedere ca mediul si managementul deseurilor sunt domenii cu o dezvolatre rapida si cu modificari legislative si structurale continue suntem in permanent contact cu Ministerul Mediului si Fondul de Mediu pentru a putea rezolva toate problemele cu care partenerii nostri se pot confrunta.
Resursele umane si materiale investite ne dau siguranta ca vom oferi servicii de calitate pentru toti colaboratorii nostri.